Speciale producten ontwikkeld voor projecten

Moinho Ltda. is een van de grootste wereldwijde exporteurs van Braziliaanse natuurlijke leisteen. We streven altijd naar perfectie tegen de laagste kosten voor onze klanten en distributeurs.

Veel van de hedendaagse toepassingen van onze steen zijn afkomstig van ons Moinho-team in de steengroeven die samen met onze klanten in het buitenland nieuwe producten ontwikkelen.

We zijn gespecialiseerd in de moeilijkere producten, zoals de grote tegels en tegels met perfect snijwerk en haaks op de laagst mogelijke toleranties van de industrie.

Op maat gesneden

Als het gaat om vloertegels op maat voor de volledige breedte, of kant en klare loopvlakken en verhogers voor trappen, kan elke maat en afwerking worden vermeld. Onze medewerkers zullen altijd proberen elke wens mogelijk te maken. Voor interieurontwerp zijn onze mogelijkheden bijna eindeloos.
Zie hieronder enkele voorbeelden voor enkele speciaal ontwikkelde producten.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey