Zeevracht

Onze leisteen wordt per zeecontainerschip vanaf Brazilië naar Rotterdam vervoerd, met duizenden containers tegelijk, daarmee is de impact van deze transportbeweging vergelijkbaar met een kort ritje binnen Nederland met een vrachtwagen. Een containerschip verbruikt brandstof, er zijn initiatieven om deze scheepsbrandstof te verduurzamen (GoodFuel) en zodra dit start in Brazilië doet Moinho mee met deze verduurzaming in zeetransport.

De haven van Santos

Moinho heeft een eigen Santos containerstructuur op de haven voor een snelle en veilige levering wereldwijd.

Voor de laagste containervrachtkosten en de beste controle bij verzending en laden hebben we ons eigen team van containerladers in Santos.
Santos-haven is de grootste haven van Zuid-Amerika, met dagelijkse scheepvaartlijnen naar de hele wereld. Moinho staat voor geoptimaliseerde verpakking en transport en veilige zendingen voor snelle levering op elk continent. Door ons grote volume in schepen die de haven van Santos verlaten, kunnen we uw container tegen het laagste tarief leveren.

haven van santos

Snelheidsbestellingen

Het kan altijd voorkomen dat uw onvoorziene projectplanning moet worden aangepast en dat materiaal eerder moet aankomen dan verwacht.
Reken op ons bij het vinden van manieren om binnen enkele uren of dagen speciale maten te produceren, ze op het eerste beschikbare schip te verzenden, met de kortste transittijd en verrast te zijn door onze Speed-Order levertijd.
Onze logistieke structuur en goed opgeleide container beladings team zorgt ervoor dat onze producten hun weg snel en betrouwbaar vinden naar hun bestemming.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey