Verpakken met hout en karton

Door ecologisch Ellioti-Pine hout uit hernieuwbare bossen te gebruiken, kunnen we elk type krat produceren. Kartonverpakking in kleur is mogelijk om uw klanten een speciaal product in uw eigen gekozen stijl te presenteren.

Verpakking

Op het gebied van verpakken zoeken wij naar de meest duurzame en circulaire oplossingen. Al het hout dat we gebruiken voor onze sterke kratten is duurzaam snelgroeiend hout van de soort Ellioti Pine waarvan de dunne hoge stammen naast de groeve worden geplant. Deze soort groeit in 7 jaar op van plantje naar hoge dunne boom.

Onze wens is om volledig zonder plastic te verpakken, soms gebruiken we voor de afdekking plastic folie van gerecycled plastic, en wanneer biologisch afbreekbare varianten beschikbaar worden stappen we daar op over.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey