Design houdt niet op bij de drempel

De entree, tuin, terras en balkon worden steeds meer een onderdeel van het ontwerp van een huis of gebouw.Er wordt nu meer aandacht besteed aan de inrichting van de buitenruimte en het design van het meubilair.
Door buiten hetzelfde materiaal te gebruiken als bij het interieur ontstaat er een mooie continuïteit van binnen naar buiten. De buitenruimte wordt letterlijk verbonden met het interieur.

Allemaal uit de steengroeve

We gebruiken elk stuk leisteen uit onze steengroeve. De grootste blokken worden gebruikt voor werkbladen tot 290 x 140 cm of deze tuinterrasstenen in 120 x 120 cm. We kunnen elke gewenste maat produceren om uw project aan te passen. Standaardformaten zijn 100 x 100 x 3 cm, 60 x 60 x 2,5 cm en Patio Packs met Groot Romeins verband.

terras leisteen
zwembad terras leisteen

Van binnen naar buiten

De tegels van Moinho leisteen zijn zeer geschikt om ook buiten te gebruiken. De steensoort is volledig vorstbestendig en wordt niet beschadigd door zuren. De toepassingen variëren van terrastegels tot gevel- en dakbedekking. Met leisteen van Moinho heeft de architect een zeer veelzijdig product tot zijn beschikking waarmee een prachtig totaalbeeld kan worden bereikt.

Vloeren en bestrating

In elke rechthoekige vorm tot 130 x 130 cm tegels of elk aangepast patroon produceren wij buitentegels aan uw eisen. Onze zwarte of grijze leisteen combineert duurzaamheid met natuurlijke schoonheid.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey