Over dit project

Onze leisteen gebruiken in openbare ruimtes omdat ziekenhuizen de interieurarchitectuur van M + R inspireerden om vrije lengtes van antraciet-zwarte leisteen aan te passen voor de gangen, restaurants en ingangen van dit instituut. De sterke eigenschappen van onze leisteen werken heel goed in deze drukke ruimtes zoals ziekenhuizen.

Opdrachtgever: De Jong Algra Architecten
Datum: Januari, 2013
Categorie: Ziekenhuis restaurants en ingangsvloeren

Geschikt voor drukke ruimtes

Een op maat gesneden gebruik in vrije lengten van onze leisteen in afmetingen tot 180 x 50 cm maakte dit ziekenhuis en restaurant een prachtige plek. Onze steen is bijna ondoorlatend en gemakkelijk schoon te maken met de meeste reinigingsproducten. Aangezien onze leisteen zeer inert is voor zuren of agressieve chemicali├źn, kunnen veel van de producten voor reinigingsziekenhuizen worden gebruikt. De natuurlijke uitstraling van onze leisteen in het restaurant combineert met de moderne meubels en maakt eenvoudige bediening en reiniging bij de dagelijkse gang van zaken mogelijk.
Onze leisteen gebruiken in openbare ruimtes omdat ziekenhuizen de interieurarchitectuur van M + R inspireerden om vrije lengtes van antraciet-zwarte leisteen aan te passen voor de gangen, restaurants en ingangen van dit instituut.

De sterke eigenschappen van onze leisteen werken heel goed in deze drukke ruimtes zoals ziekenhuizen.