Speciale kleur van onze donkerste steengroeve

Onze speciale kleur Pure Black is het resultaat van onze donkerste steengroeve en streeft naar de hoogste kleurenselectie om prachtige, zeer donkere, uniforme platen te hebben.

Voor speciale projecten die erop gericht zijn de meest uniforme en donkerste lagen leisteen te hebben: Moinho nodigt u uit om de Pure Black-lei te testen, een geweldige natuurlijke tegel met het meest vloeiende oppervlak en diepzwarte kleuren. De pure zwarte steen van Moinho Pure Black is niet voor niets zo populair bij architecten en interieur ontwerpers. Het natuurlijke materiaal heeft diepte en intensiteit en kan zowel binnen als buiten op veel manieren worden toegepast. Het combineert uitstekend met diverse stijlen en kan steeds weer een heel andere sfeer op roepen. Zo komt mooi design nog beter tot zijn recht.

Locatie

In het noorden van Pitangui worden de donkerste lagen van onze Pure Black-lei gevonden. Door de meest donkerzwarte lagen te selecteren en uniforme oppervlakken te kiezen, kunnen we onze klanten de Pure Black-lei bieden: de beste donkerzwarte leisteen van de natuur.
Architecten over de hele wereld gebruiken onze Pure Black-lei om de basis te vormen voor een geweldig ontwerp.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey