Over ons

Met respect voor onze natuurlijke hulpbronnen, laten we onze leisteen uit de Minas Gerais-regio uit de Pre-Cambrium-lagen uitgraven in volledig op milieuvriendelijkheid ingerichte steengroeven. Ecologie, energie, waterverbruik en circulariteit worden iedere dag gecontroleerd, en voldoen aan de hoogste standaarden. In Santos, de grootste haven van Zuid-Amerika, hebben we ons hoofdkantoor om onze klanten wereldwijd beter van dienst te kunnen zijn met de kortste levertijden en geoptimaliseerde verpakkings- en containerlogistiek. De wortels van ons bedrijf werden generaties geleden gevormd in het uitgestrekte binnenland van Brazilië, waar de rijke bodem de basis vormde voor een conglomeraat van agro-industrie en industrie. In de jaren 80 werden enorme reserves van onze natuursteen ontdekt en begon de winning van deze natuurlijke bronnen. Moinho is het hoofdkantoor en exportbedrijf van deze gezaagde en gekalibreerde steenproducten.

Wat we doen

Moinho opereert en levert vier soorten natuurlijke leisteen uit het binnenland van Brazilië, ontgonnen in de staat Minas Gerais. Al meer dan 17 jaar innoveren we in onze leisteenproducten om het uitstekende product te maken voor architecten, bouwers en huiseigenaren.

Ons product is gekalibreerde leisteen van hoge kwaliteit: een natuurlijk product gevormd in de Pre-Cambrium periode, 800 miljoen tot 1000 miljoen jaar geleden, bekend om zijn hoge drukweerstand, resistentie en lage wateropname.
Onze logistieke structuur en ons gespecialiseerde container team in de grootste Braziliaanse haven van Santos zorgen ervoor dat onze producten snel en betrouwbaar hun weg vinden naar de havens van bestemming wereldwijd.

Samengevat

Of het gaat om vloertegels, dakbedekking, terrassen, wandbekleding of andere producten, u kunt rekenen op de leisteen van Moinho. Het is onze lei die uw bedrijf een concurrentievoordeel zal geven om het beste product te hebben, snel en met een scherpe prijs geleverd.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.