Afwijkende maten en bewerkingen

Bij voldoende afname is het mogelijk Moinho producten te bestellen in afwijkende maten, vormen en bewerkingen. In principe is alles mogelijk tot een oppervlakte maat van 100 x 200 cm. Wij denken graag met u mee om uw project tot in de details naar wens te maken.

De paarse steengroeve is niet onze eigen steengroeve, maar we kunnen de blokken leveren als een van onze klanten het paarse materiaal zou willen. Deze leisteen is moeilijker te produceren in dunnere en grotere maten en kan meer uitgesproken kleurvariaties vertonen. Zijn kleur omvat tonen van bruin en grijs, en kan ook tinten groen hebben

Afwerkingsmogelijkheden

Vraag naar onze speciale verpakking en oppervlakte-mogelijkheden, zoals getrommeld Anticato, dat het oppervlak bestand is tegen krassen. Elke innovatie voor uw markt is welkom voor ons om te ontwikkelen.
Moinho kan afwerking bieden op natuurlijke, gezoete of anticato-oppervlakken. Natuurlijk oppervlak is meer aan te bevelen voor dagelijks intensief gebruik of Anticato voor een meer rustieke uitstraling. Kleine krassen zullen met wat water verdwijnen, zodat zelfs intensieve gebruikte vloeren van klasse 5 (zoals kantoren en winkelcentra) er na jarenlang intensief gebruik als nieuw uitzien.

Onze Anticato-afwerking combineert een rustieke uitstraling met de kenmerken van een natuurlijk geroest oppervlak. Het versleten uiterlijk van Anticato is een blikvanger en behoudt – in tegenstelling tot een geborsteld oppervlak – toch de hoge krasbestendigheid van onze leisteen.
Andere afwerkingen zoals ‘gepolijst’ of ‘frinado’ zijn zo goed mogelijk, in elke kleur zoals Everest Grey of Antraciet-zwart.
Met de combinatie van tegelmaten kunnen vloeren of wanden in verschillende patronen worden aangebracht.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey