Everest Grey voor verschillende projecten

Everest Gray is ook bekend als Jade Gray-Green, Montauk Blue, of Gris Bleu of VerdeGris als commerciële namen. Het was de eerste leisteen die in onze regio werd ontdekt en wordt gebruikt voor biljarttafels en binnen- en buitenvloeren.

Het gladde blauwgrijze oppervlak is ideaal voor verschillende soorten projecten. Als alternatief in de lichtere kleur grijs, kan onze Everest Grey overal, binnen of buiten worden gebruikt. Het zeer gladde oppervlak en de uniforme kleur combineren goed met beton en wit gemaakte oppervlakken. Badkamers of woonkamers, de Everest Grey combineert goed in elk kleurenschema, van rustiek tot modern.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey