Documenten B / L en anderen

Al onze diensten in de haven van Santos zijn erop gericht om uw documenten altijd op tijd door de rederijen, banken en overheidsinstanties te laten afdrukken. Hoewel we ernaar streven om de kortste transittijd van uw container naar de haven van bestemming te bieden, zorgen wij er ook voor dat geen enkele derde partij enige vertraging met uw documenten veroorzaakt.

Sterke gedigitaliseerde procedures

Bij Moinho hebben we altijd voorop gelopen om de meeste beschikbare documenten digitaal te krijgen, en deze worden vrijgesteld en bevestigd via scans, cloud en e-mail. Ons bedrijf is van steen en we laten ons door derden geen vertraging oplopen vanwege papierwerk.

Ons team van documentdiensten combineert sterk geautomatiseerde en gedigitaliseerde procedures met persoonlijke service om eventuele problemen die zich tijdens de verzending kunnen voordoen altijd snel op te lossen.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey