Certificaten

Als enige ter wereld is de Moinho leisteen getest door TüV Rheinland op alle relevante eigenschappen voor gebruik binnen en buiten en valt in de hoogste gebruiksklasse 5, zoals in postkantoren, stations, en scholen.

Gecertificeerde medewerkers

Al onze medewerkers zijn ouder dan 21 jaar, de meesten veel ouder en zijn vaak meerdere decennia bij ons werkzaam. Alle zware taken zijn gemechaniseerd zoals de pneumatische beitels voorop de shovels die de blokken vervoeren. Scholing, gezondheidszorg, pensioenopbouw en veilige werkomgeving zijn van hoog niveau en worden steeds verbeterd waar mogelijk. Samen met onze partners in de Europese Unie werken wij aan standaarden voor duurzame natuursteen winning, zoals bijvoorbeeld met de Duitse “Xertifix”- leden.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey