Een natuurlijk product

Antraciet zwart, ook wel bekend als Moinho Black, Brazil Black Nature, of gewoon Black is een geweldig natuurlijk product. Gebruikt in elk land en het meest aanbevolen in Natural Surface en gekalibreerd aan de achterkant.

Standaardformaat is 600 x 600 mm; grotere maten zijn allemaal mogelijk. Onze meest verkochte kleur, Anthracite Black, combineert de natuurlijke uitstraling van leisteen met een glad oppervlak. Het natuurlijke oppervlakte voelt heerlijk aan en geeft een warme geborgen sfeer. Je voelt je er direct bij thuis. De steen is sterk en makkelijk te onderhouden. Zo combineer je prachtig design met zorgeloos comfort.

Resistente steen voor terras, dak, aanrecht en vloeren

Het is een zeer resistente steen, voor gebruik op terras, dak, aanrecht en vloeren. Vanwege ons enorme volume en geoptimaliseerde logistiek kunnen we deze lei bieden tegen de scherpste prijzen die wereldwijd worden geleverd.
Onze steen wordt gevormd in het Pre-Cambrium en staat bekend om zijn hoge weerstand en lage wateropname.
Onze leisteen wordt getest door internationale standaarden en instellingen, zoals NEN, DIN en ISO. Enkele van de kenmerken van de Slate-steen zijn de Anti-Slippery, Acid-resistance en Frost-free certificaten. Moinho is het enige Braziliaanse bedrijf met Duitse TüV-Rheinland-registratie en TüV-testresultaten voor CE-certificering.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame natuursteen? Een smaakvolle oplossing voor uw woon- en/of badkamer? Een sterke tegel voor uw terras? Via onze dealers laat Moinho u graag de mogelijkheden zien van natuurlijk leisteen. Hoge kwaliteit, natuurlijke, elegante uitstraling. Duurzaam, en vaak nog goedkoper dan andere materialen. Een geweldig alternatief.

Neem per Telefoon: 0031 6 4131 9309 of e-mail: info@moinho.com contact met ons op, onze voorraad staat 24/7 tot uw beschikking. Wij kunnen volle vrachten afleveren in heel Nederland. Snelle levering en een perfecte dienstverlening is onze missie. Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor alle mogelijkheden, op uw persoonlijke wens aangepast.

Projecten

Alle Kleuren
Anthracite Black
Multicolour
Pure Black
Everest Grey